Ons Netwerk

Netwerk:

Kaat Vink & Partners werkt samen met professionals met verschillende expertise. Denk hierbij aan: huisartsen, specialisten, juristen, adviseurs kwaliteit, klachtenfunctionarissen, verpleegkundig specialisten. Allen zijn geschoold in calamiteitenonderzoek à la Kaat Vink & Partners (dus met oog voor de menselijke maat) en in PRISMA en BFA.

Willeke Dijkstra

Willeke Dijkstra

Ervaring en opleiding:

  • Calamiteitenonderzoeker
  • Vertrouwenspersoon
  • Mediator
  • Klachtenfunctionaris

Ik ben Willeke Dijkstra, moeder van 3 kinderen en hou er van om mijn vrije tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden onder het genot van een lekker hapje & drankje. Verder lees ik graag en kan ik erg genieten van mijn dagelijkse wandeling in de bosrijke omgeving waar ik woon.
Ik werk al ca. 30 jaar in de gezondheidszorg in verschillende branches, waarvan de laatste jaren voornamelijk als zelfstandig klachtenfunctionaris voor verschillende zorgaanbieders en daarnaast als calamiteitenonderzoeker, vertrouwenspersoon en mediator.
In mijn werk als calamiteitenonderzoeker heb ik veel profijt van mijn ervaring als klachtenfunctionaris. Voor beide functies geldt dat er altijd sprake is van maatwerk en een persoonsgerichte aanpak en waarbij aspecten als goed kunnen luisteren, analyseren, de juiste vragen stellen en oog hebben voor de impact van zowel de nabestaande/cliënt, als voor de zorgverlener/behandelaar, essentieel zijn.
Omdat ik er van overtuigd ben, dat er alleen goed onderzoek kan plaatsvinden in een veilige setting voor alle betrokkenen, ben ik hier altijd erg op gericht.
Een toegevoegde waarde voor mij ten opzichte van mijn werk als klachtenfunctionaris, is dat ik bij een calamiteitenonderzoek onderdeel uitmaak van een commissie, waarbij elk lid vanuit zijn eigen achtergrond en discipline de kwestie benadert.

Neem contact op